Posts

Showing posts from August, 2009

----ReSearCh---

Image
adoi.....
letih-lEtiH....
minggu ni saja dah 4 ari keluar.... penatnya.....
tapi xpa...
kena la belajar.... hehehehee....
kali ni cerita tentang research plak.......
ari jumaat ari tu kena p buat research kat SIRIM...
waaa...
bez la... kerjasama yang diberikan begitu bez....
lepas habis kat sana.... kena pegi plak research kat SPR...
sama jgk... dua-dua tempat bez.... kitaorang enjoy sangat...
staff-staff sangat ramah dan banyak beri maklumat.....


staf-staf kat SPR




lepas tu terus g alamanda...
huhauahuaa...
budak-budak pompuan la ni......
dah la aku ja sorang-sorang lelaki.........
dengan tujuh budak pompuan plak tu.......
penatnya.....


inilah mamat yang keseorangan....
hahahaha....
penat betul la nak layan budak-budak ni....
hehehehe.....

inilah sebahagian budak-budak itu...
huhuhuhu....
macam-macam betul la...
pantang nampak kamera.......

bergambar tepi kolam plak...
hehehehe......
last skali p berbuka kat kfc....
kemudian balik kolej...sampai dalam pukul 9 lebih...
esok tu ada test plak...
adoi...
pening---pening.…

....IsTaNa SaNgKuT...

Image
"cepat.. cepat... buat benteng... ombak datang...."
huhuhuhu....
hairy menjerit macam tu la bila kami buat istana pasir kat tepi pantai....
kami bersama-sama buat istana pasir...
kami beri nama istana sangkut.....
sebenarnya ada pengertian dalam maksud ni...
hehehe...
dari apa yang boleh kita lihat dalam kehidupan...
membina istana ni macam kehidupan kita....
susah payah kita bermula nak bina kan kebahagiaan dalam hidup....
bina benteng la... ombak datang la...
ala.. macam bercinta jugak la..
nak ja bahagia dengan pasangan masing-masing kan...
disamping tu ada banyak dugaan yang datang... jadi bina la benteng supaya nak jaga hubungan tu....
bila musnah sket istana tu... kita bina balik tempat yang runtuh..
haaa...kan lebih kurang sama ja kan.....


usaha buat istana sangkut.....



berjaya... cantik kan....


akhirnya bila kita sanggup berkorban dan bersusah payah... insyaallah kita dapat capai kejayaan walaupon penat dan lelah yang dilalui sungguh memeritkan. dengan kepritan ini lah dapat dijadikan…

Study... Study... Pening....

Image
Aaaa.....
penatnya....study jer keja...xpa2...tinggal lagi 3 semester ja lagi.... nnt dah habis boleh balik kampung....tido jer...
hahahahaha....tenangkan fikiran.....kena la study kalau nak keputusan pon cantik kan...hehehehe...caiyok2...
aku boleh buat punya la.....

aku keliru

orang cakap.. bila kita rindukan seseorang... tgk la bulan...
nescaya orang tu pon rindukan kita...
tapi....
aku selalu melihat bulan dan rindu sangat kat si dia...
tapi dia tak rindukan aku pon...
boleh percaya ka dengan kata-kata tadi tu ek....
kalau boleh....
mengapa dia tak rindukan aku... sedangkan aku sangat rindukan dia...
selalu aku lihat bulan...
sampai bulan pon dah menyampah..
huhuhu...
itu la orang cakap..
bila ada disisi... selalu tak nampak...
tapi bila dah tiada... pandai-pandai la pikirkan ek....