Posts

Showing posts from April, 2011

twiet2.. tweit2.. msg masuk... msg masuk...

Image
hahahhaa.... apa macam... best tak tajuk kat atas... kali ni aku sendiri pon dah pening... nak tahu kenapa.... sikap sosialiti aku dah semakin terhapus.... oooHHH.... tIdak la... mengapa ini semua harus berlaku... apakah ini semua kerna diriku... lalala~~~ hahahaha... ternyanyi la plak... huhuhuhu... jangan marah... baru aku perasan sekarang ni aku dah jarang mesej dengan orang... waaahhh... berlainan lansung dengan diri aku yang dulu....

sekarang ni sebulan tak topup masih boleh tahan lagi baki kredit lama... pergh... boleh ka macam tu..? tepuk dada.. tanya selera...eh... tak suka.. tak suker.. hahah(bunyi KL sket) tukar la sikit kan... tepuk perut tanya selera... hahaha... itu makan la jawabnya... kuang3... hurm... kalau ikutkan masa sekarang ni... aku hanya mesej dengan beberapa orang saja... aku pon tak tahu kenapa sekarang aku dah tak suka mesej ramai orang...(jangan cakap aku dah jatuh market) hahahaha... kalau tak salah aku la... 4 orang jer la yang aku mesej pon... hehehee...




keliru--meliru---terliru

Image
urrmmm... serelah sekian lama aku tak tulis blog.... kesibukkan semasa belajar di sem akhir ni banyak kesabaran yang diperlukan.... huhuhu... skema tak ayat..? pergh... ok la... kali tak skema lagi... urm... apa ek tajuk kat atas tu... hehehhee.. aku pon tak tahu sebenarnya.... kadang-kadang kita ni selalu keliru dengan apa yang kita hendak buat, apa yang kita nak putuskan dan apa yang kita perlukan....
berbalik kepada cerita keliru ni la kan.... perasan tak yang kadang-kadang kita sukar nak buat pilihan or keputusan... sebab kita keliru dengan apa yang akan terjadi... haaa... adakan... hehehe... tambah-tambah lagi kalau soal hati... semua orang kata pernah... kuikuikui(gelak sopan OK)
hurmmmm.... daripada keliru la kadang-kadang kita akan buat keputusan yang agak tepat... sebab kita tak dapat berfikir dengan baik... bukan waras... hahahaha.... seboleh-bolehnya... kita fikir sehabis baik sebelum kita buat apa-apa keputusan, bukan nak marah ni... tapi just nak bagi naihat la kepada kawan…