----ReSearCh---

adoi.....
letih-lEtiH....
minggu ni saja dah 4 ari keluar.... penatnya.....
tapi xpa...
kena la belajar.... hehehehee....
kali ni cerita tentang research plak.......
ari jumaat ari tu kena p buat research kat SIRIM...
waaa...
bez la... kerjasama yang diberikan begitu bez....
lepas habis kat sana.... kena pegi plak research kat SPR...
sama jgk... dua-dua tempat bez.... kitaorang enjoy sangat...
staff-staff sangat ramah dan banyak beri maklumat.....


staf-staf kat SPR




lepas tu terus g alamanda...
huhauahuaa...
budak-budak pompuan la ni......
dah la aku ja sorang-sorang lelaki.........
dengan tujuh budak pompuan plak tu.......
penatnya.....


inilah mamat yang keseorangan....
hahahaha....
penat betul la nak layan budak-budak ni....
hehehehe.....

inilah sebahagian budak-budak itu...
huhuhuhu....
macam-macam betul la...
pantang nampak kamera.......

bergambar tepi kolam plak...
hehehehe......
last skali p berbuka kat kfc....
kemudian balik kolej...sampai dalam pukul 9 lebih...
esok tu ada test plak...
adoi...
pening---pening......
tapi test batal...
alamak..... penat siot....
huhuhuhu....

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit