Posts

Showing posts from October, 2009

????BeRTuNanG..????

Image
ni la muka budak2 yang nyibuk kat majlis tunang org...

adoiai...
aku dah semakin dewasa rupanya...
dulu ingat lagi masa kecik2...
duk main kat kampung...
sekarang semua dah besar panjang..
makcik aku pon dah bertunang...
huhuhu...
tinggal kami 3 orang ja belum lagi...
sapa yang bertunangn dulu la agaknya...
aku pon xpasti...
aku ni lambat lagi kot..
masih mencari siapa yang sayang dan sanggup bersama aku..
xkira dalam keadaan senang atau pon susah...
dah la aku sentiasa sibuk.....
doakan aku yer....
amin...


tengok la...
muka aku pon sechomel mereka ini..
macam mana la nak bertunang... huhuhu... nnt orang igt bawah umur plak..
huhuhuhu..
cute jgk ek aku ni..
kalu masuk pertandingan msti aku dah kalahkan budak2 ni...
huhuhu...
tapi apakan daya...
usia menghalang segala2nya..
huhuhuhu...
jangan jelez.....





waaaa... beznya bila bertunang ek..
dapat hantaran lagi tu..
huhuhu..
nnt apa la aku nak bagi kat bakal isteri aku ni...
xkan la nak bagi handphone kot..
huhuhu...
xpa2...
bagi ja apa2 pon kan...
janji ikhlas dari hati...

KeM AkAuN DaN Hs

Image
antara watak utama kem kali ini..


kem lagi..
huhuhuhu...
penat jugak ek kem ni...
rasa macam nak tercabut pinggang ni...
tapi kem kali ni bez jugak la...
rasa macam btl pegang watak utama..
huhuhu...
dah mula nak riak ni..
apa2 pon.. terima kasih la kepada komander-komander yang membantu...
bukan senangkan nak turut serta untuk kem...
banyak kerja lain nak dibuatkan..
sebab tu aku begitu menghargai komander-komander yang turut serta....
terima kasih banyak..
terutama senior aku la..
mat radi awang senik...
tq bro....
kalau la macam ni punya kem..
banyak kali pon boleh..
huhuhuhu...


tidak... xnak balik lagi.... nak duduk sini...

alamak... nampak gayanya aku yang xnak balik..
hahahaha..
nampak sangat kem aku kali ni best....
apa-apa pon aku tetap hepy walaupon kadang2 rasa sedih....
tapi bagi aku dapat bagi ilmu yangberguna kat pelatih-pelatih cukup bermakna bagi aku...
hehehee..
bukan senang la nak bagi ilmu percuma kat orang..
alamak..
terkedekut la plak aku ni..
huhuhu..
xdak la..
bagi sesapa yang kena marah and ma…