KeM AkAuN DaN Hs

antara watak utama kem kali ini..


kem lagi..
huhuhuhu...
penat jugak ek kem ni...
rasa macam nak tercabut pinggang ni...
tapi kem kali ni bez jugak la...
rasa macam btl pegang watak utama..
huhuhu...
dah mula nak riak ni..
apa2 pon.. terima kasih la kepada komander-komander yang membantu...
bukan senangkan nak turut serta untuk kem...
banyak kerja lain nak dibuatkan..
sebab tu aku begitu menghargai komander-komander yang turut serta....
terima kasih banyak..
terutama senior aku la..
mat radi awang senik...
tq bro....
kalau la macam ni punya kem..
banyak kali pon boleh..
huhuhuhu...


tidak... xnak balik lagi.... nak duduk sini...

alamak... nampak gayanya aku yang xnak balik..
hahahaha..
nampak sangat kem aku kali ni best....
apa-apa pon aku tetap hepy walaupon kadang2 rasa sedih....
tapi bagi aku dapat bagi ilmu yang berguna kat pelatih-pelatih cukup bermakna bagi aku...
hehehee..
bukan senang la nak bagi ilmu percuma kat orang..
alamak..
terkedekut la plak aku ni..
huhuhu..
xdak la..
bagi sesapa yang kena marah and maki hamun..
maafkan saya ek..
huhuhu..

budak2 seronok lepak atas tu

tengok la macam mana hasil kerja kami orang...
berjaya dengan bangganya...
huhuhu..
xbaik riak.. risau jugak kalau jatuh..
habis la kami orang kena marah ngan cikgu Mat...
huhuhu...
tapi akhirnya berjaya jugak...
jeng.. jeng... jeng...

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit