????BeRTuNanG..????

ni la muka budak2 yang nyibuk kat majlis tunang org...

adoiai...
aku dah semakin dewasa rupanya...
dulu ingat lagi masa kecik2...
duk main kat kampung...
sekarang semua dah besar panjang..
makcik aku pon dah bertunang...
huhuhu...
tinggal kami 3 orang ja belum lagi...
sapa yang bertunangn dulu la agaknya...
aku pon xpasti...
aku ni lambat lagi kot..
masih mencari siapa yang sayang dan sanggup bersama aku..
xkira dalam keadaan senang atau pon susah...
dah la aku sentiasa sibuk.....
doakan aku yer....
amin...


tengok la...
muka aku pon sechomel mereka ini..
macam mana la nak bertunang... huhuhu... nnt orang igt bawah umur plak..
huhuhuhu..
cute jgk ek aku ni..
kalu masuk pertandingan msti aku dah kalahkan budak2 ni...
huhuhu...
tapi apakan daya...
usia menghalang segala2nya..
huhuhuhu...
jangan jelez.....





waaaa... beznya bila bertunang ek..
dapat hantaran lagi tu..
huhuhu..
nnt apa la aku nak bagi kat bakal isteri aku ni...
xkan la nak bagi handphone kot..
huhuhu...
xpa2...
bagi ja apa2 pon kan...
janji ikhlas dari hati...
huhuhu...
selamat bertunang....

Comments

  1. awak mmg cute pon.
    hehe
    congrats to ur aunt, anyway.

    ReplyDelete
  2. heheheh...
    makasih..
    xtahu la plak selama ni cute...
    huhuhhuhu...
    kembang sekejap...

    ReplyDelete
  3. awak memang tak perasan sbb org lain yg perhatikan awak :p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit