LIBK KeMbALi...

WOW... hehehe... xsangka kan... masa cepat btl berlalu.... dulu... masa sem 1 nak masuk sem 2... aku p LIBK.. untuk jadi komander... sekarang... sem 5 nak masuk sem 6.. aku p jgk LIBK... tp sebagai seorang komander.... macam-macam pengalaman akan aku sampaikan dekat BK-BK nnt... aku harap LIBK kali ni dapat lahirkan KOMANDER-KOMANDER yang bagus... aku tahu banyak bakat-bakat baru yang ada... peluang ni aku akan cuba kutip sebanyak mana pengalaman masa LIBK ni... hehehe.. nampak macam seronok kan... tapi jangan fikir nak seronok jer SHUKRI oooi... usaha kena lebih dan jangan berkira masa melakukan kerja... niat ikhlas penting... TERIMA KASIH jugak kepada KAK D(DIYANAH SULAIMAN) sebab memberi nasihat berguna... dan kawan-kawan intake 43 iaitu :-
TAAT
FARIS
KEOWN
AISYAH
IDA
NANI
SEHA
CHIDOT
AIRIN
MELL(bersara)
SUYA(bersara)
FARAH(bersara)
doakan semoga aku selamat dari kena tembak banya-banyak... hahaha... support me from behind yer semua... AKU SAYANG KORANG SEMUA.... hehehe...

agak - agak la kan.. sapa yang buat design untuk banner kat atas ngan buku ni ek.. hahahaha...(gila riak)
apa-apa pon... caiyok untuk semua yang menyertai LIBK.. semoga kita dapat bersatu... AMIN...

Comments

  1. gud luck dear!!
    i support u dri blakang!!

    ReplyDelete
  2. semoga kamu berjaya dan teman berjaya memberikan yang terbaik pada LiBK kali ni.

    _______________________________________________________________________
    yeayy! dua-dua design, encik syukri yang punya karya! senyum....

    ReplyDelete
  3. sama la kamu tu... hehehehe..... syyhh.. jgn gtau kata aku yg design kan... hahahaha...

    ReplyDelete
  4. ok... teman diamkan aje ye... : )

    ReplyDelete
  5. Wah, Shuk nanti jd komander pengiring LIBK ya..
    situasi BK & komander pengiring sangat berbeza..
    akak dah pernah rasa as komander pengiring..^_*
    Akak hrp sblm shuk ke LIBK tu, pastikan ilmu penuh di dada ya
    sb kt sana nanti para komander ni la akan jd tmpt kaunter pertanyaan
    Harap maklum ya..hehehe

    DO the best k..^_^
    Buat yang terbaik untuk mendapatkan hasil yg terbaik..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit