GoOd oR NoT

Alhamdulillah...
akhirnya tamat jgk Latihan Intensif Bakal Komander haritu... walaupon post ni baru ja kluar sbb aku malas sket.... hehehehe... sekarang dah rajin sket nak menaip ni... ok2.. berbalik kepada isu LIBK.... urm... agak-agak la.. apa yang aku dapat masa LIBK tempoh hari... pengalaman yang penuh makna bagi aku... hehehe.. sebab aku ni suka menilai orang... jadi masa LIBK ni la aku cuba menilai  dan bekerjasama dengan komander-komander...

Baru aku tahu ek.... kadang-kadang kita tak nampak perangai sebenar seseorang tu bila kita tak pernah bekerjasama bersama-sama... bila dah kerja sekali... kita dapat tahu... ada yang selama ni kita sangka buruk... sebenarnya baik.. tapi yang kita sangka baik.. sebenarnya buruk... tp ada jgk yang kita sangka buruk tetap buruk... hahahaha...

Aku disini nak mengucapkan taniah la kepada semua komander yang terlibat... bukan senang kita nak jaga BK-BK ni... penat jgk otak ngan badan... macam-macam yang kita lalui... dan aku MINTA MAAF andai aku tersalah laku sepanjang LIBK...

Sebenarnya aku ada sedikit kecewa dengan LIBK ni... tp kecewa sebab apa... biar aku jer la yang tahu...(sebenarnya malas nak terangkan.. hehehehe) mungkin masa aku jadi BK dulu, komander pengiring dia hebat-hebat... atau masa tu aku jadi Bk.. jadi aku tak tahu la apa-apa pon... hehehee...

Untuk BK-BK yang dah jadi KB-KB... aku harapkan korang usaha banyak lagi... sebab banyak lagi yang kurang... terlalu banyak... banyak lagi yang korang kena ambil perhatian.. jangan ada yang terkandas ditengah jalan sudah la... jangan anggap ini sebagai ejekan atau jelesan(gila punya ayat) tp anggap la sebagai satu cabaran untuk semua komander intake 45... aku tahu korang boleh buat yang lebih baik lagi..

Apa-apa pon... aku ucapkan GOOD LUCK untuk korang... dan semoga SUKSES selalu...




komander medic... tolong2.. saya sakit.. hehehehe... macam-macam hal...

ko kawad btol-btol.. kang aku tolan kang... ENCIK JIMI

"kamu faham tu BK..?"....... "kami faham BK"

Comments

  1. teman pun dapat angkut segala pengalaman dan pelbagai ragam dan perangai dalam program tahunan ni.

    apa-apapun, syabas buat kita yang telah bertungkus-lumus untuk handle 326 perangai di situ, tempoh hari.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit