twiet2.. tweit2.. msg masuk... msg masuk...

hahahhaa.... apa macam... best tak tajuk kat atas... kali ni aku sendiri pon dah pening... nak tahu kenapa.... sikap sosialiti aku dah semakin terhapus.... oooHHH.... tIdak la... mengapa ini semua harus berlaku... apakah ini semua kerna diriku... lalala~~~ hahahaha... ternyanyi la plak... huhuhuhu... jangan marah... baru aku perasan sekarang ni aku dah jarang mesej dengan orang... waaahhh... berlainan lansung dengan diri aku yang dulu....

sekarang ni sebulan tak topup masih boleh tahan lagi baki kredit lama... pergh... boleh ka macam tu..? tepuk dada.. tanya selera...eh... tak suka.. tak suker.. hahah(bunyi KL sket) tukar la sikit kan... tepuk perut tanya selera... hahaha... itu makan la jawabnya... kuang3... hurm... kalau ikutkan masa sekarang ni... aku hanya mesej dengan beberapa orang saja... aku pon tak tahu kenapa sekarang aku dah tak suka mesej ramai orang...(jangan cakap aku dah jatuh market) hahahaha... kalau tak salah aku la... 4 orang jer la yang aku mesej pon... hehehee...




 haaaa... ini namanya fizah... yaka..? alamak... macam mana leh lupa nama penuh pulak ni... huhhuhuhu... ini kawan aku masa form 6 dulu... yerlakan... kawan sekolah... mesti la mesej jugak kadang-kadang tanya khabar.... ngeee~~ dia kerja kat kedah... jadi kalau balik contact la p main bowling... huhuhu... dia belanja... makasih ya makcik... huhuhuhu... benda paling best kat dunia ni.. orang belanja la... huhuhuu....

ini pulak sofia chikuchiku... alamak... adik oooii... pakai la nama yang tak susah nak sebut... hahahaha.. ini susah la abang nak menyebutnya... hahahhaa... pangkat adik ni... yerlakan... dah nama pon junior kat UiTM... mesti la adik.... huhuhhu.... budak ni manja ni... hehehe.. mana tau..? hahaha... tanya la BF dia.... jangan tanya aku... hehehehe... memerangkap adik angkat la... tapi tak pernah angkat dia lagi tau... hahahhaa.. marah pulak BF dia nanti... kuang3.... budak johor ni...


haaaaa... ini lah satu-satunya bunga yang aku mesej.... nak tahu kenapa... sebab dia letak nama dia mawar asyhikin... kan bunga tu... hehehe.. sebab tu la aku panggil dia bunga... lain dari yang lain.... aku pon tak pernah jumpa bunga ni... hehehe... kenal melaui FB kot kalau tak salah.... boleh berkawan rapat sebab dia pon minat DSLR jugak... bukan dinasor yer... huhuhuhu.... ini budak sarawak ni...

ehem2... ini special sikit... huhuhuhu.... aku suka panggil nama penuh dia... best la... huhuhuu... NURUL JANNAH ASILA ISHAK.... hehehe.... pergh... terbaik r bro... leh ingat nama penuh kot... kuang3... special ni bukan bermaksud GF aku... marah plak MR.A dia nanti... hehehe.. cuma kami ni kawan rapat... lagi pon dah lama kenal... dari sem berapa lagi dah kenal... biasa la kan... lelaki mesti la ada kawan rapat perempuan...(aku bukan playboy ok...) ngee~~ dia asal sarawak... bumi kenyalang tu.. hehehe..

haaaaa... tengok... ada 4 orang jer... ish3... tapi ada lagi kot yang aku tertinggal... sapa ek..? takpa2.. kalau ada lagi nanti kita post la lagi... hehehe.... kalau ada sesiapa diluar sana nak berkenalan dengan aku... boleh jer... pastikan cantik dan comel macam diaorang-diaorang ni... waaahhh... puji banyak ni... uhuhuhu... biasa la... nak memeriahkan balik HANDPHONE tu... walaupon tak mahal... tapi dia pon nak bunyi jugak macam orang lain... yang 24jam pegang HANDPHONE.....

cuba tgk handphone sebelah... labah-labah dah boleh buat sarang dah... pergh.. gila lama tak dapat mesej... kuang3... tapi tu bukan handphone aku la... sebab aku punya... dalam inbox dah bersarang dah... hahahaa... bila la nak jadi sosial macam dulu balik ni.... hehehe... nak berkenalan dengan ramai orang... leh tangkap-tangkap gambar....

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit