wedding di pahang...

alhamdulillah...
nampaknya setiap pengalaman akan memberikan aku banyak pengajaran..
pada 27 Mei 2012.. aku sekali lagi dapat merasai pengalaman untuk menangkap gambar pengantin..
peluang yang diberikan ini tidak akan dipersia-siakan...
bak kata pepatah.. kalau tak dipecahkan buyung, mana nak dapat sagunya.. hehehe...
bermula dari perasaan ingin menolong.. bertukar menjadi tugasan yang hebat..
perasaan apabila menjadi tunjang utama dalam menjayakan sesi bergambar..
perasaan bercampur baur kerana gambar-gambar hendaklah cantik agar dapat memberi kenangan kepada pasangan pengantin...
mujur masih ada kawan-kawan yang membantu memberikan idea dan pandangan..
maka berjalan la sudah segalanya..
antara aktiviti la disana:-

adat di kampung ler.. gotong-royong.. hehehe

Jangan lepaskan peluang.. tolong juga yer.. hehehhe...

pakcik deejay kita.. asik lagu kelantan jer bang.. huhuhu..

sedap pengantin kita makan.. bersuap lagi tu.. hehehe...

jelingan kasih sayang.. hehehe.. semoga berbahagia..

macam biasa la.. kalau aku yang tangkap gambar.. mesti akan edit juga gambar-gambar tu.. walaupun tidak sehebat kawan-kawan kita yang professional tu... kira boleh la juga buat tatapan kita.. hehehe.. ada tiga gambar yang aku edit.. kira okay la tu.. terima kasih yang sudi melawat.. hehehe.. daaaaaa...









Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit