senaman hilang ngantuk.. hahaha

hari ni aku datang kerja.. mengantuk la pulak kan..
apa lagi.. tangan ni pon gatal la nak taip kat google cara-cara hilangkan mengantuk..
apa yang menarik perhatian aku ialah..
cara-cara hilangkan ngantuk seperti kat bawah ni.. hehehehe..

Anda mempunyai masalah mengantuk di tempat kerja?


Jangan risau.. kini ada penyelesaiannya..



Langkah pertama

sila lakukan taichi ini.. ia dapat meningkatkan semangat anda..



Langkah kedua

senaman untuk lengan dan bahu



Langkah tiga

pusingkan tangan anda dengan selaju yang boleh



Langkah empat

goyangkan badan kiri kekanan ikut irama pop yeay yeay..



Langkah lima


terbang di awangan..



Langkah enam

angkat tangan menuju bintang



Langkah tujuh


goyangan kipas angina.. baik untuk leher..



Dan langkah terakhir

menari beramai-ramai




Kalau semua langkah-langkah ini tidak berkesan..

Masih ada satu lagi langkah..

Yang dapat menyegarkan anda terus dari mengantuk..

Langkahnya adalah………

hempuk jer kepala dengan batu… yeah…



Hahahahaha… lawak plak aku nengok kartun-kartun ni senaman..
cergas sikit otak aku... hahaha..

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit