timbul.. tenggelam.. timbul.. tenggelam...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera....
berbalik pada tajuk kita hari ni..
perasan tak dalam kehidupan kita ni, mesti ada perkara yang akan tiba-tiba muncul.. tiba-tiba hilang..
kadang-kadang bukan kita minta semua ni terjadi, tetapi bila ini terjadi la baru kita akan mula merasai perkara yang hilang tu...
contohnya seperti kita berkawan, ada kawan yang selalu ada dengan kita dulu.. bila dah semakin membesar dan banyak komitmen.. akan terjadi la kejap jumpa.. kejap tidak..
jangan kita liaht dari keburukannya saja.. cuba kita nilai dari kebaikannya sama..
jika kita tak rasa kehilangan sekejap.. kita tidak akan hargai apa yang kita ada..
tapi kenapa rasa macam lari tajuk jer.. hmmmm... lupa pulak.. tengah fikirkan benda lain ni..
adduuuuhhh... stressss...
jumpa lagi lain kali.. hahaha.. salah-salah..

berkawan biarlah selamanya.. walaupun tenggelam timbul tenggelam timbul pon.. janji hati kita tetap bersama

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit