Photoshoot tema piknik...

Assalammualaikum...
Apa khabaq semua.. hahaha.. untuk kali ni, aku nak share pengalaman aku buat photoshoot dengan kawan-kawan. Tapi jangan anggap gambaq lawa la.. sebab aku pon baru nak belajaq cara nak tangkap gambaq ni..

Mula-mula aku target 3 orang ja yang pi.. mesti la aku, tokey tudung.. dengan model kan.. haaa... macam gambaq kat bawah ni...
dari kiri: model bidan terjun, tokey kecik, abang hensem.
Kalau ikutkan aku, yang tu ja yang pi. Tapi disebabkan geng opis ni sporting dan suka lepak ramai-ramai, maka terjadi la satu event piknik bersama-sama di hari cuti. Haaaa.. ambik kau, siap semua bincang nak bawa makanan apa pi sana. Eh, lupa pula nak bagitau tempat kami rancang ni kat mana. Kami buat dekat Taman Tasek Perdana, Kuala Lumpur sebab dekat dengan semua orang walaupon model tu duk Putrajaya. Lepas ni boleh la aku cuba untuk belajar lagi, terima kasih la pada yang join. Nanti kita buat lagi event lepak-lepak. hehehe..
ada lagi yang tak dak dalam gambaq.. pi mana habis pon tak tau la.. buaih sangat.. haha..
Boleh plak makan beratuq depa ni.. macam mana cerita pon tak tau..

nak bergambar atau makan aku pon tak tau la.. hahaha

aku cuba belajar.. InsyaAllah satu hari nanti aku akan buat yang lebih baik..

terima kasih la hani sebab melayan saya ni.. hahaha..

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit