7 Sebab si jejaka tampan masih single

aaaaaa.... saja ja nak menjerit.... hahahaha...
sebab ada dapat benda baru nak dikongsikan bersama... huhuhuhu....
mari la baca tentang lelaki... jejaka tampan still single... huhuhuhu...

sebab 1

Terlalu jual mahal.....
ini la masalahnya.. jual apa la mahal2... xkan la nak kena tunggu harga diskaun kot.. hahaha.... tunggu sampai diskaun 50%... tapi kadang2 bukan nak jual mahal... tapi xdak orang yang nak... terima jer la kan... huhuhu...

sebab 2
persepsi sukar didekati....
ini lagi satu... kita ni punya la ramah dan mesra alam lagi.... boleh dia pikir susah nak didekati.... ish3... xpatut2... bukannya nak makan orang pon... sama2 makan nasi jugak.... hehehehe... tapi mesti la takut kan kalu nampak pendiam ja... huhuhuhu.... sokong2...

sebab 3
maintenance tinggi....
mana ada... pakai pon lebih kurang sama jugak... kadang2 nampak ja mahal... tapi beli kat pasar malam jugak... hehehehe... kadang2 pompuan takut sebab nak kena beli hadiah mahal2... xperlu risau.... biarlah murah pon... janji ikhlas dari hatimu.....

sebab 4
pernah dikecewakan....
hahahahaha.... yaaa.... ini saya sangat menyokong... kadang2 lelaki ni jenis yang berdendam sikit.. huhuhuhu... maklum la... cinta pertama.... lelaki susah nak bercinta... tapi kalau dah bercinta dia memang sayang.... tapi kalau dah dikecewakan.... faham2kan la sendiri ek.. huhuhu...

sebab 5
mencari pasangan ideal...
huhuhu... cari la sangat... bukan apa pon... ada la jugak manusia ni yang nak sama standard ja... maklum la dah nama pon lelaki hensem.... mesti la nak pompuan cantik jugak.... huhuhuhu... tapi apa guna... biar la xcantik pon.... janji sedap mata memandang ngan baik hati.... cukup la tu...

sebab 6
terlalu banyak pilihan...
ini pon betul jugak... kadang2 bukan nak tamak nak ambil semua... tapi takut kecewakan hati orang.. jadi susah nak buat pilihan siapa yang harus dipilihnya.... teringat pulak lagu ni.. "disana menanti, disini menunggu..." huhuhu....

sebab 7
terlalu komited dengan kerjaya...
ini pon betul jugak... kadang2 bukan lupa nak cari pasangan.. tapi kalut sikit dengan kerja.... kalau ada pon xdapat nak fokus... jadi sesiapa yang jadi pasangannya itu... kena la banyak bersabar... huhuhuhu....



aku sunyi tanpa cintamu


hahahaha.... yang beznya... kenapa la aku nak komen tentang ni ek... macam la aku ni jejaka hensem... kuang... kuang... kuang..... tapi manis tu ada la jugak... hehehehe.... hitam manis la katakan.... siapa nak ambil borang... boleh isi yer... tarikh tutup dah nak tamat...
hahahaha.....

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit