**segalanya tentang aku**

hehehe... poyo betul la cover cd... tapi ok la jugak kan... bukan senang nak buat... isi dalam dia pon ok jugak......

huhuhu..... sekarang dah dapat wat cd baru... dalam cd ni ada la lagu-lagu yang baru... main sendiri siot... hehehehe.... contohnya macam "lagu Aku".... "Farhana","anak","pupus", "tanpa" ngan macam-macam lagi la... tapi ini ciplak la.. tapi main gitar sendiri la.... huhuhuhu.... dulu wat tajuk segalanya tentang kamu.... tapi sekarang dah wat yang baru... segalanya tentang aku.... ok jugak la kan.... boleh la jugak hilang boring... hehehe....





cd ni dah nak buat dari dulu lagi...
tapi xcukup masa...
lagi pon sekarang pon dah ada banyak lagu yang dimainkan..
jadi boleh la burn dalam cd tu...
luar pon dah nampak cantik..
dalam dia mesti la lagi cantikkan...
hehehehe....

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit