^^aDiK BeRaDikKu^^

one hepy family




arini macam nak cita ttg budak-budak ni la....
rasanya kami ni dah macam adik beradik dah...
apa-apa pon mesti la aku ni yang sulung...
dah aku paling tinggi kan...
nak kata apa lagi......
mari la sini nak perkenalkan budak-budak ni.....



bawah sket dari aku...
ini nama diberi Hairy.... umur sama aku... tapi dia muda bulan dengan aku.... dia ni bagus.... pandai menjaga ibunya n kakaknya.. sesapa yang nak ngorat leh ambil borang yer... aku kenal hairy dari sekolah rendah lagi... bez kawan dengan dia... sama2 sporting... hepening... mmg bagus la budak ni... hahahaha.... bleh buat menantu ni kalu ada makcik2 nak buat jodoh untuk anak dia.... hahahaha... mmg berbaloi... berbaloi-baloi...





ini namanya pisau kontot(filem p.ramlee) huhuhuhu... xdak la... nama dia ni syaufiq... hitam itu menawan adalah sesuai untuk dia..... hahahaha.... jangan main2... ramai yang sayang tu.... aku mula kenai masa aku form 4... kami rapat sampai sekarang.... family dia macam family aku.. fmily aku macam family dia.... huhuhuhu... dia pon bagus jgk... sama dgn hairy.. bez sangat ada kawan2 macam ni.... susah nak cari kawan2 macam ni sekarang.... hobi dia adalah tido... hahahaha... itu mmg xbleh buat apa lagi.... jangan diganggu sudah.... hahahaha.... masa muda2 dulu bercinta... tapi lawak la plak.... kalu nak berkenalan boleh la.... still available... kuikuikui...






hahahaha... ini satu2nya adik pompuan yang aku boleh cita sebab 2 orang lagi aku xdak gambar depa... aku pon xtahu kenapa aku gelak dulu sebelum perkenal dia... nama dia suhaida... maniskan orangnya.... haaaaa... jangan ngorat... aku mula kenai masa form4 jugak sbb kami ada masa satu pancaragam yang dipanggil tanbor... dulu aku xrapat langsung dengan dia... hahahaha... kutuk jauh2 ada la... besala kan... sapa yang ambil baris kat depan mestila kena kutuk dengan geng2 aku... hahahaha.. kami baru ja rapat aritu... bagus dia ni... seorang yang ceria... sporting... cantik ada... manis pon ada.... hahaha.. xbleh puji lebih2... nnt kembang plak dia ni... hahahaha... suka aku kawan dengan dia.. banyak gelak... gila sama aku.. sopan pon sama ngan aku.. hahahaha...








last skali.. aku la... huhuhu.... xdak apa yang istimewa dengan aku.... kawan2 ni la segalanya bagi aku.... suka sangat aku berkawan dengan depa ni.... huhuhuhu.... suuuukaaaaa saaaaangaaat.... terima kasih la sebab jadi adik beradik aku ek... hahahaha... luv u all.....
ada lagi 2 orang yang aku xcita...
hahahahaha..
kena tunggu ada gambar depa dulu la...
hahahahahaha....

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit