cake cHoCoLaTe....


hehehe... SELAMAT PAGI... kali ni nak cita pasai kek ni.. bukan cara-cara nak buat kek... sebab saya mana reti nak buat kek.. hahaha.. makan tu pandai la... kek ni ada orang yang berikan... thankz yer... huhuhu.... tak sangka dapat kek sebelum balik bercuti haritu... sejarahnya bermula apa bila saya dapat mesej(tak ingat sangat mesej tu macam mana.. lebih kurang la... huhuhu)..............

HP 1 : saya tengah buat kek ni... awak nak tak..?
HP 2 : nak3...
HP 1 : saya tengah buat ni... nanti sebelum pukul 12 saya beri kat awak yer...
HP 2 : ok2... boleh jer....

PUKUL 12.....
kring... kring... kring.. (bunyi handset).....
kring... kring... kring.....
kring... kring... kring.....
masih tidak terjawab....
kring... kring... kring......
alamak... saya dah tertido... sory ek... hahahaha...

7 PAGI....
HP 2 : awak sory... saya tertido.. hehehe...
HP 1 : takper2...
HP 2 : japg saya dah nak balik... huhu
HP 1 : awak ambil sekarang boleh kek tu..?
HP 2 : alamak... saya tengah bersiap nak balik sekarang(padahal tak mandi lagi..hahaha)
HP 1 : takper la... nanti saya bagi kat kawan..
HP 2 : ok2.. awak bagi kat ida yer... sebab saya pergi sek17 sengan dia... huhu.
HP 1 : ok...

hahaha.. apa macam... susah tak nak bagi kek ni... kuang3... THANKZ tau kepada orang yang bagi kek ni.. huhuhuhu... balik rumah ja... simpan dalam peti ais... esok tu UMI ngan AUNTY LANG nampak... depa mai tanya sapa bagi.... cakap la kawan kat U bagi.... ni ayat AUNTY LANG ngan UMI...

AL     : ni mesti gf  yang bagi... sedap kek ni...
UMI  : bukan la... gf dia orang sini... FAZURA.. dia blajar kat ARAU... dia pon pandai buat kek.. dulu dia bagi coklat lagi... buat sendiri...

hahaha... macam tu plak... kuang3... sedap kek tu.. banyak coklat... tima kasih ek kepada orang yang memberi tu... huhuhuhu...

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit