MuArA HaTi~~

aku ni jenis yang susah nak layan lagu.. kalau layan pon lagu yang lama-lama.. jarang dengar lagu baru-baru ni.... tapi satu hari tu aku ada terdengar satu lagi ni.. rasa macam best la pulak lagu ni... and then apa lagi.. cari la lagu ni.. ohhh.. baru tahu lagu ni dato' siti nyanyi dengan hafiz.. sedap la pulak.. hehehe.. walaupon layan lagu ni.. tapi tak pernah pon tengok cerita dia.. ADAM & HAWA.. layan lagu jer sudah.. nak tengok cerita tu.. susah la sikit... rasa macam boleh masuk final JUARA LAGU jer ni.. hehehe... lirik dia best..


Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit