dalam mood jiwangkah ini?

hmmm...
bercakap pasal jiwang ni..
ramai orang tak mengaku dia jiwang.
tambah-tambah budak lelaki.. punya la ego.. kononnya dia lah rock sejati..
tapi bila putus cinta.. aiiyyyooo...
what happen bro.. lagi teruk menonggeng dari perempuan..
tak salah ada perasaan jiwang dalam diri..
tapi tak perlu la ditonjolkan setiap masa.. bukan apa.. nanti kawan-kawan rasa rimas..
nak digelar mat bunga ker..? hahaha.. seronok ek dapat nama samaran tu..?
jadi bunga la pulak kan...

selalunya jiwang ni dikaitkan dengan lukisan.. lagu.. percakapan..
tapi ada juga yang layan lagu rock.. tapi jiwanya.. lembut..
bak kata kumpulan jambu.. muka legend tapi hati kiut.. hahahha.. jadi untuk para-para sakura dengan para-para jejaka... jangan la terlalu ego sangat nak berlagak cool.. ada masanya jiwa kita akan tersentuh dengan perasaan-perasaan ni..

aku pon tak tahu la kenapa aku buat post jiwang ni.. mungkin sebab kawan-kawan sekeliling aku sekarang berada dalam mood jiwang kot.. hahaha.. bukan senang nak jadi penasihat orang jiwang ni.. jiwa dia sekarang dengan dunia cinta saja.. susah kot nak masuk selamatkan dia.. hahaha.. apa-apa pon.. semoga berbahagia semua.. jangan bercinta untuk putus.. tapi bercinta la untuk selamanya.. good luck yer... heheh..

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit