bye n97... welcome SATIO..

bye n97.. baru pakai seminggu.. hehehe...


warhhh... kejap ja pakai n97... rindu pon ada jgk... hehehe... tp nak buat macam mana kan... dah minat sony lebih sket dari nokia.... huhuhuhu.... tp mmg dugaan la malam tu masa nak g ambik SATIO ni.... dekat nak sampai dah boleh plak tayar pancit.... kena tolak la plak... hehehehe.... pastu kena berlari2 ke SHELL... nampak macam org tgh ganti tayar... skali bukan daaa.... penat siot... tggu punya tggu... membe bagi no phone tukang tukar tiub.... apa lagi.. CALL la... hehehe... dia cakap 30 minit lg sampai.... tggu la dekat SHELL tu... tb2 tukang tiub CALL... alamak... moto dia plak buat hal tgh jalan... hahaha... dugaan2... dia cakap tambah lagi masa tggu tu yer... hehehe... tgk la muka faris tu... dah penat sangat tu... huuhuhu.. akhirnya sampai jgk la tukang tiub ni.. igtkan nak kena tido kat SHELL tu dah... huhuhu... habis RM25 aku tukar tayar moto... hbs ja selesai.. apa lagi... memecut la balik ke PUNCAK... tgh jalan boleh plak si FARIS baca ayat kursi kuat2... dah sampai baru dia bg tahu dia nampak makhluk tu dua ekor bertenggek atas signboard... aiyok... dugaan2...
inilah SATIO baru ku... hehehe... jangan jeles yer... orang habis duit.. macam mana aku ada duit plak ni... hehehe... sugar mummy aku xmain ek... datin pon x jgk tau... kumpul duit raya r ni... mak... nak duit raya.... duit dah hbs la... hehehee...

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit