GaBaI PuNyA SuNgAi....

haaa... inilah barisan artis-artis yang berjaya ke final... hehehe.. artis-artis habukz... hehhehe.. gurau-gurau jer... ini gambar masa kami orang pergi makan kat tasik idaman... malam sebelum ke sungai gabai... hehehe.. malam tu nak p tido umah cik salmah(salbiah)... sebelum p tido... kena la isi perut dulu kan... jadi kami pon singgah la kat tasik idaman untuk makan... meriah sungguh yer... memang happening la malam ni... huhuhuhu.... nak dijadikan cerita... cerita apa ek..? teruskan la membaca yer... huhuhu..

hahaha... apa macam.. tengah jalan pon mau ambik gambar jgk.. memang tak boleh nak kata apa la ngan geng-geng ni... pantang sua kamera... hehehe... ini bukan kereta rosak tau... ini kami tengah menunggu kereta lagi satu datang... bak kata pepatah SAMBIL MENUNGGU AMBIL GAMBAR.... heehehhee... salah la... SAMBIL MENYELAM MINUM AIR... ini baru betul... hehehe... alang-alang dah tunggu tu kan... jadi kena la bergambar... aku bawak keta kancil tu... hehehe....


masa ni tengah nak ambil order... ramai tu... macam mana mau order ni... sabar jer la... tengok shahida... punya semangat tunjuk apa pon tak tau.. lapar sangat kot.. hahahha...

kan dah cakap... nak order pon sempat lagi bergambar... hehehehe... amboi-amboi.... sakan sungguh mereka-mereka ini... cepat order... orang dah lama tunggu tu makcik oooiii....

errrkkk(sendawa).... kenyang... muka pon semua dah happy... "BILA PERUT GEMBIRA, HATI PON KENYANG"..... huhuhuhu... oit.. salah la... buta SEJARAH ka..? hahaha... maaf yer... cek baru belajar... "BILA PERUT KENYANG, HATI PON GEMBIRA"... ini baru betul... tadi salah yer..  jangan guna di sekolah... nanti kena marah dengan cikgu pulak.. hehhehee..

ini dah pagi la.. hehehe.. yerla kan... gambar masa tido tak kan la nak ambik pulak... seksi tu.... hehehhee.... alamak... gambar ni dah kena edit la... hehehe.. tak pa la... aku jugak yang edit... jadi ada apa-apa masalah ker..? hehehe.. kalau takdak ok.. ada gtau... huhuhu... ni masa tengah tunggu nuril... lambat betul anak dara ni bersiap.... NURIL.. CEPAT LA!!!!!

 ini dah sampai ni... ingatkan boleh la rehat-rehat bila sampai.... tengok-tengok kena panjat pulak tangga-tangga ni... adoi.. patah pinggang pakcik... dah serupa BATU CAVE dah... nasib baik bukan masa THAIPUSAM... kalau tak.. dah boleh join sekali raya.. hahahaha..... 1MALAYSIA.... lepas tu.. aktiviti mandi-manda pon bermula... tengok la gambar-gambar kat bawah ni... hehehehe...







lepas mandi ja... kami nak g SUNWAY PIRAMID... tapi ramai orang la plak... last-last kami p SUMMIT ja... betul ka aku eja tu... tak pa la... bedal jer la... huhuhuhu...


yea... tamat la sudah cerita sungai gabai.... best-best... enjoy sangat.... dan SAANNNGGGAATTT PENATTT... argh.... tido-tido...

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit