MeNiPu----> TeRtIpU----->DiTiPu

hai.. kembali lagi kali ini... huhuhu... tajuk sama ja... semua tu ada kaitan dengan tipu... urm... kali ni nak kongsi sikit pasai tipu-tipu ni... hehehe.. dari doktor pakar SHUKRI... kuang3... AMIN... mudah-mudahan la yer...


MENIPU
urm... ini yang orang suka buat... hehehe.. MENIPU... sebab apa buat? itu hanya orang yang menipu saja yang tahu kan... entah la.. kalau dia kata dia cakap betul.. kita bukan tahu dia tengah menipu... hadoi... susahkan macam ni.. kenapa kita masih mahu menipu yer sedangkan orang dah letakkan kepercayaan kat kita... dan kita sendiri yang minta untuk percayaan kita.. tapi still nak menipu... kalau ada sesapa tahu jawapan dia.. kongsi-kongsi la bersama.... hehehe..

TERTIPU
ini kategori macam mana plak ek... hehehe... aku nak cita pon xpandai sangat... tapi kadang-kadang orang  yang menipu akan cakap macam ni la kan.. "bukan sengaja nak tipu".. ini kot maksud tertipu... urmmmm..? tertipu..? boleh ka..? menipu dengan tidak sengaja... aik..? hebat pulak ek.. dia tak fikir dulu ker masa cakap tu.. kalau tak fikir.. macam mana boleh bagitahu benda yang tak betul pulak... heran2...

DITIPU
argh... ini yang paling tak best.. bila jadi macam ni... orang yang tenang pon akan jadi gila.. kalau sekali tak pa la jugak kan.. tapi kalau dah berkali-kali... gunung berapi pon boleh meletup... tak dapat nak gambarkan perasaan ni macam mana kan.. sedih.. perit.. terluka... semua orang tak suka ditipu... tapi mengapa masih nak menipu..? please... give me the answer...

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit