MARI menari....

oh yeah... mari kita semua berhibur.... huhuhu... kali ni menari plak... banyak kan aktiviti kami orang... kuang3... jangan jeles... kali ni FAKULTI PENGURUSAN MAKLUMAT atau IM telah mengadakan hari bertemu pelanggan... hehhee.. tarikhnya 26 January 2011... hurm... apa yek cerita menarik kali ni..? nak tahu ker.? kuang3... baca la kat bawah ni...

ini masa mula-mula nak cari tempat untuk berlatih.. huhuhu.. mana ek sesuai..? tahu tak..? mesti la kat BK atas... huhuhu... tahu ker BK mana.? tak payah tahu la.. rahsia... hehehe.... masa mula-mula tengok wan menari... ALAMAK... BOLEH KER NI NAK BUAT..? huhuhu... tak pernah-pernah menari pon sebelum ni(kecuali I-REC II) huhuhu...

 haaaa... ini tengah praktis ni... 1,2,3,4,5,6,7,8..... jangan malas-malas yer... semua kena kira masa... tengok nad... comel kan... hahahaha....
waduh... ini aku punya team... hensem gila r semua ni... kuikuikui... jangan jeles yer orang lain... 2 orang pahlawan bersama 3 serikandi puncak... hehehe...
 ini yang pelik... praktis menari atau seronok bergambar...? hahaha.. sapa nak jawab ni..? kuang3... tak per la... janji jangan lupa step yer semua... huhuhu...
 dah jadi lain dah ni... aku pon pelik jugak..? hampa pelik jugak ka..? hahahaa... ini la dikatakan sambil menyelam minum air.. jangan lemas sudah la... hahahaha....
 wan... caiyok2... selamat berjuang yer... tolong-tolong ajarkan satu claz... baru mengamcam... hahahaa...
MELLLLLLLL.... aksi terbang di angkasa... kita bebas untuk menari... terbang la semua... hahahaha....





akhirnya... masa yang ditunggu-tunggu telah tiba... pada tanggal rabu 26 januari 2011... HABUKZ dengan bangganya.... hehehe.. suspen tak..? kuang3... macam benda besar yang jadikan... hehehe... kami buat senamrobik pagi tu... bangganya aku... hehehe... semoga sukses selalu yer HABUKZ... korang memang TERBAIK....

Comments

Popular posts from this blog

Tempat Syiok - Bangi Sentral Syurga para Hijabster!!

Idea untuk kerja sambilan/part time di Malaysia

Pesanan 1: Tanpa sedar doa tiada duit